Bazinį macaron's receptą rasite čia. Įdaro užteko sutepti apie 38 vnt. macaron's
Reikės:
170 g baltojo šokolado
3 v. š. mėtinio sirupo
50 ml grietinėlės
20 g sviesto
Saujelė šviežių mėtų lapelių
Šokoladą, grietinėlę, sviestą ir mėtų sirupą išlydyti ant garų vonelės, iki vientisos masės. Kai šiek tiek pravės - sudėti smulkiai sukapotus mėtų lapelius. Aš viską dar pamaliau su maisto smulkintuvu. Padėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Jeigu kremas gavosi per kietas, jį reikia išsukti su šaukšto pagalba iki košės konsistensijos, kad būtų galima išspausti per konditerini maišelį.
Suporuoti macaron's, ant vienos puses išspausti įdaro ir suklijuoti abi puseles. Suteptus macaron's para palaikyti šaldytuve.
Man skonis patiko labai, mano vyras sakė, kad valgydamas jaučia žolės prieskonį. Na šis įdaras yra skirtas tikriems mėtų mylėtojams. O jeigu dar jį sujungus su šokoladu - turėtų būti puiku. :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą